Printeri kao elektromehanički uređaji, za razliku od računala, podložni su trošenju uslijed eksploatacije, i kao mehaničke naprave, ukoliko želite da Vas dugo služe zahtjevaju kvalitetno održavanje i pozorno korištenje. Tim više što je bespoštedna borba za kupca, dovela do uporabe sve jeftinijih (nepouzdanijih) sklopova i modula. 

Stručni smo i školovani servis za HP, SAMSUNG i EPSON laserskih, tintnih, matričnih i termalnih pisača. Veliko iskustvo i znanje koje nadograđujemo godinama, uspješno primjenjujemo i na servis pisača i plottera izvan garancije gdje korisniku štedimo novac i vrijeme, jer bržom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova uređaj brzo dovodimo u funkcionalno stanje.

Ovdje ističemo poseban odnos s našim pomno odabranim partnerima od kojih nabavljamo potrebne rezervne dijelove i posjeduju velika skladišta u Evropi s naglaskom na što kraći rok isporuke i kvalitetu proizvoda.

U slučaju bilo kakvih problema sa printerima, ploterima, rezačima na usluzi Vam je naš profesionalni mikroelektronički i mikromehanički laboratorij:
• popravak, podešavanje, čišćenje i kalibriranje svih vrsta ink jet printera
• popravak, podešavanje i servisiranje svih vrsta multifunkcijskih printera
• popravak, održavanje i servisiranje svih laserskih pisača
• popravak, čišćenje i podešavanje matričnih pisača
• popravak, podešavanje i održavanje svih vrsta termalnih pisača (blagajne, naljepnice)
• popravak i servis svih vrsta profesionalnih plotera, cuttera

Odlučite li se za servis uređaja, po vašem pozivu isti dan preuzimamo vaš uređaj ako se ne radi o banalnom kvaru kojeg možemo otkloniti kod vas i odvozimo ga na na servis. Vrijeme otklona kvara prosječno traje do 3 dana maksimalno uz napomenu da kompleksniji popravci i naručivanje dijelova za uređaj stranke može trajati i do 10 dana.Smatramo da time i dalje nudimo brzi servis uz povoljne cijene servisa.
Zbog smanjenja samih troškova za stranku pokušavamo tamo gdje se to može ugraditi stari ali ispravan dio i tako smanjiti trošak za do 50%.

Za ugovorne korisnike nudimo i zamjenske laserske pisače kojima se možete služiti dok je vaš uređaj kod nas na servisu.
Zamjenski uređaj NE naplačujemo prilikom korištenja.

Na dijelove koje smo ugradili nudimo 6 mjeseci jamstva.

Svakog trenutka naš servis raspolaže sa svim potrebnim rezervnim djelovima za najčešće modele pisača koji vašim printerima osiguravaju daljni nastavak rada.

U slučaju iznimne hitnosti, na zahtjev stranke sposobni smo odgovoriti gotovo unutar jednog sata od poziva.
Uz važnu napomenu: pregled pisača i procjenu kvara u našem servisu ne naplaćujemo!

Osim spomenutih pisača servisiramo LEXMARK i CANON pisače izvan garantnog roka.