Jedna od djelatnosti nam je prodaja uredskog potrošnog materijala, poglavito tonera i tinti. Naš brend koji zastupamo je Orink, spoj je dalekoistočnih proizvođača tonera i tinti, najvećeg europskog proizvođača tonera te vlastite proizvodnje tinti što nam omogućuje najveću ponudu, najvišu moguću kvalitetu te uvijek dostupnu robu na lageru.

U ova recesijska vremena naš slogan "pobijedite troškove" dobiva na težini jer upotrebom naših zamjenskih tonera ili/i tinti smanjujete troškove printanja za 50 do 70%, ispisujete jednaku količinu stranica u iznimnoj kvaliteti, zadržavate jamstvo na printere u jamstvenom roku, a svoj poslovni odnos s nama možete ostvariti iz udobnosti vlastite tvrtke uz pomoć našeg veleprodajnog programa.

Kvaliteta proizvoda određena je odabirom dobavljača. Naime, cilj nam nije uvoz najjeftinijih proizvoda i prodaja istih, naš je zadatak ponuda najkvalitetnijih proizvoda, dugoročna suradnja i zadovoljstvo kupca te ostvarivanje ušteda kroz korištenje zamjenskih tonera i tinti, ali i nezaobilazna zaštita okoliša kroz recikliranje. 

Zamjenski toneri s oznakama Value (VT) i Premium (ZTP) su reciklirani originalni toneri, a proizvođač ima sve certifikate jamstva i kontrole kvalitete. Naši kupci u Republici Hrvatskoj su velike firme, osiguranja i mnoge druge renomirane tvrtke, a pod različitim brendovima u Europskoj uniji tonere našeg dobavljača koriste i tvrtke poput Deutsche Telecoma, AEG, Porsche-a.

Kvaliteta naših zamjenskih tonera je originalna i može se usporediti s kvalitetom i performansama originalnih proizvoda. Certifikati ISO 9001/ISO14001;2008 dokaz su kvalitete kojom proizvodi nadmašuju i standarde kvalitete propisane prema najvišem europskom standardu DIN 33870 u toj konkretnoj proizvodnoj branši. Naš proizvođač zadovoljio je STMC F1856-98, jedini svjetski poznat standard koji određuje efikasnost tonera. Toneri, također, zadovoljavaju i STMC test koji jamči da nisu štetni po zdravlje. Rezultat svega navedenog su dvije godine jamstva na naše tonere.

Kao dokaz da vjerujemo u proizvodni asortiman koji nudimo, jedini u Hrvatskoj na zahtjev kupca pismeno jamčimo za printere u jamstvenom roku te snosimo troškove popravka printera u slučaju kvara uslijed korištenja naših tonera ili tinti.

Veliko nam je zadovoljstvo da osim sniženja troškova, zajedno s kupcima aktivno radimo na zaštiti životne sredine iza čega stojimo i svojim proizvodima te izborom dobavljača koji o našoj životnoj sredini vode računa i prilikom procesa proizvodnje. Toneri proizvedeni za nas sadrže i preko 75 % recikliranih dijelova, ali pritom ne sadrže halogene materijale. Ističemo i činjenicu kako su kartoni i kutije, u koje pakiramo tonere i tinte, također izrađene isključivo od recikliranih sirovina.

Vjerujemo da smo ovime ukazali kako smo uistinu ozbiljna tvrtka, a kao dodatan dokaz tome spremni smo Vam i ponuditi tonere na besplatno testiranje. Također, ukoliko niste zadovoljni kvalitetom ispisa, možete kupljeni artikl vratiti u roku od sedam dana bez plaćanja uz obvezu da niste potrošili više od 10 % istog. Mi smo posve sigurni da do toga neće doći, a Vama pružamo mogućnost da se osobno u to uvjerite.