Od samog početka poslovanja nudimo veleprodaju informatičke opreme direktno od naših uvoznih dobavljača. U početku su to bila uglavnom računala koja smo slagali od naručenih komponenata, danas, poučeni iskustvom, u našoj prodaji prevladavaju "Brand name" računala isključivo HP, Lenovo i Dell zavisno o trenutnim potrebama korisnika. 

Potpisivanjem partnerskih ugovora s našim uvoznim dobavljačima, kao što su MSAN grupa, Microline i Eurotrade upotpunili i zaokružili smo ponudu i trenutnu dobavljivost svih IT uređaja u najkraćem mogućem roku po najpristupačnijim cijenama.
U mogučnosti smo ponuditi računala, monitore, printere, projektore, skenere, računalnu periferiju, switcheve, routere, NAS uređaje, harderske vatrozidove....

Osim navedenih proizvođača od ostale opreme nudimo samo kvalitetne i priznate proizvode proizvođača kao što su Logitech, Acer, Canon, Benq, Gigabyte, Asus... 

I da zaokružimo ponudu nudimo prodaju Microsoft Windows i Office licenci te antiviruse proizvođača Bitdefender i Eset Nod32.

Potaknuti "krizom" i uopće padom prodaje novih računala počeli smo se baviti prodajom polovnih računala, renomiranih proizvođača (Dell, HP, LENOVO, SIEMENS, SAMSUNG...). Nemojte zazirati od polovnih računala i slušati kojekakve priče o polovnim računalima. To su računala koja podležu drugačijim uvjetima proizvodnje i zakonima koji važe u zemljama sa višim stupnjem standarda. Uvozimo polovna računala uglavnom iz zapadne Europe od velikih tvrtki, tako da računala nisu bila u kućnoj upotrebi. Poduzeća su to koja vrlo često mijenjaju informatičku opremu putem leasinga, a samim tim vremenski period ne dozvoljava da se računala dugo koriste, jer je došlo vrijeme za druge koji odgovaraju njihovim standardima. Računala, laptopi, monitori.. su kontrolirani da nemaju bilo kakva fizička ostećenja i da su u potpunosti ispravni, a ako bi se i dogodilo da je neki promakao kontroli, u zamjenu ćete dobiti drugi ili će vam biti vraćen novac.

Posebna pogodnost za kupce rabljenih računala je i takozvana MAR licenca. 
To je novi Microsoftov program prema kojem za kupca rabljenog računala MAR licenca za Windows operacijski sustav je višestruko povoljnija nego kupovina iste licence uz novo računalo.

Kvalitetu opreme potvrđujemo i 6 mjesečnom garancijom za svu rabljenu opremu.

Mi se trudimo da svaki naš kupac bude zadovoljan kako kvalitetom robe, pa tako i cijenom i drago nam je da su odabrali naša računala.